Scandal cu iz de HOMOSEXUALITATE la ULBS

Odată cu apropierea alegerilor pentru funcția de Rector al ULBS, tot mai multe cadre didactice încep să își strige nemulțumirile și să facă dezvăluiri cutremurătoare despre lumea ocultă a universitarilor.

Primul vizat de aceste dezvăluiri este Prof. Sorin Radu, decanul Facultății de Științe Socio – Umane. Preferința acestuia pentru băieți este de notorietate în cadrul facultății, sursele noastre spunând că ar fi avut o relație chiar cu prodecanul, Lect. dr. Bogdan Gheorghiță.

Recent, se pare că Sorin Radu l-ar fi atras în joc și pe decanul Facultății de Litere, Prof. univ. dr. Andrei Terian, care ar fi mare amator de orgii homosexuale. De altfel, cei doi sunt cunoscuți chiar și în mediile homosexuale din Sibiu, fiind extrem de respectați de comunitatea LGBT din oraș, unde se vorbește despre ei folosind apelativul Profesorii. Cei doi sunt nelipsiți de la petrecerile pentru gay, organizate în clubul sibian Delirio, singurul club de profil din oraș. Sursele noastre din Facultatea de Științe Socio – Umane ne-au precizat că, nu de puține ori, Sorin Radu și Bogdan Gheorghiță se închideau în biroul decanului până seara târziu, cerând secretarelor să plece acasă și să nu fie deranjați.

Tot Sorin Radu este acuzat de mai mulți studenți, cărora le-ar fi făcut avansuri sau gesturi nefirești (îi mângâia pe picior când îi chema în biroul lui pentru audiențe sau îndrumarea lucrărilor, le făcea complimente nefirești, etc). Astfel de scene sunt descrise și în comentariile care au apărut la articolele din presa sibiană.

Mai mult decât atât, un apropiat de-al lui Sorin Radu va rupe tăcerea până la alegerile din 4 februarie și va da detalii intime despre decan. În încheiere, ne întrebăm cât de bine ar putea fi condusă Universitatea de un homosexual notoriu, care obișnuiește să își hărțuiască victimele pe care le poate domina: studenții și subalternii?

Alegerile din Universitatea Lucian Blaga din Sibiu încep să arate din ce în ce mai mult cu o telenovelă presărată cu orgii, homosexualitate și lesbianism, iar aceste dedesubturi tenebroase se doresc a fi bine ascunse de ochii indiscreți și intoleranți ai publicului și ai presei.

Scoaterea la lumină a unor astfel de practici este necesară pentru curățarea instituției din temelii. Ne vom duce până la capăt misiunea pe care ne-am asumat-o, de a dezvălui toate aspectele imorale și ilegale din Universități.

Nicolae Burbachi