Gura păcătoasei adevăr grăiește! Livia Ilie: MAI AM DE RĂSPUNS PENTRU MULTE

După dezbaterea organizată de reprezentanții studenților în Senatul Universității Lucian Blaga din Sibiu, la care au fost invitați toți cei cinci candidați la funcția de rector, comunitatea academică se declară dezamăgită de calitatea celor cinci prezentări.

Prestația Liviei Ilie, cel mai controversat candidat, a fost urmărită cu cel mai mare interes, pentru a vedea dacă cea pentru care se fac blaturi merită cu adevărat scaunul de rector.

Actualul Prorector și-a dezamăgit atât colegii, cât și susținătorii, cu un discurs lamentabil, fără esență, dar plin de dezacorduri. Livia Ilie nu a reușit să dea răspunsuri convingătoare la niciuna din întrebările adresate, preluând un discurs înțesat cu clișee și truisme.

Cu toate acestea, Livia Ilie a reușit un moment de sinceritate admirabil. Înaintea prezentării ULBS într-o limbă de circulație internațională, rugată să răspundă la întrebare, Livia a afirmat: MAI AM DE RĂSPUNS PENTRU MULTE.

Adevărat, doamnă prorector! Trebuie să răspundeți atât moral, în fața colegilor din Universitate, cât și legal, în fața autorităților. Iată cele pentru care trebuie să răspundeți URGENT:

 1. V-ați angajat soțul alcoolic la Universitate?
 2. Ați plagiat lucrarea de doctorat a soțului, preluând alte lucrări de la Școala Doctorală ASE?
 3. Cine v-a scris majoritatea lucrărilor științifice?
 4. Pe ce criterii ați selectat câștigătorii ajutoarelor de minimis în cadrul proiectului Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor?
 5. De ce ați ascuns numele câștigătorilor în lista publică, având în vedere că ați distribuit fonduri publice?
 6. Ați solicitat mită, sub forma unor servicii de consultanță prestate fictiv?
 7. De ce ați încercat să vă plantați secretara în Senatul Universității?
 8. În câte lucrări științifice ați apelat la plagiat?
 9. Care este relația cu familia turnătorului Iordănescu, de la Camera de Comerț? Detaliați afacerile pe care familia dumneavoastră le face cu familia turnătorului.
 10. Care e lista prorectorilor pe care îi veți nominaliza?
 11. Cum puteți să suportați, ca simplă bugetară cu soț șomer, rata pentru creditul de 680.000 Euro?

Cam acestea ar fi răspunsurile pe care trebuie să le dați, stimată doamnă prorector! În rest, vă sfătuim să vă vedeți de afaceri și hoții din mediul privat, acolo unde nu gestionați fonduri publice!

Referitor la dezbaterea organizată în data de 30 ianuarie, a cărei înregistrare este disponibilă chiar pe pagina inițială a Universității Lucian Blaga din Sibiu, nu putem să nu sesizăm modul în care, la ordinul lui nea Vasile Moțoc, montajul video a ajuns să conțină mesaje subliminale prin care candidata controversată este promovată.

Astfel, la începutul montajului, pentru câteva secunde bune, este postată tanti Livia Ilie, în toată splendoarea ei, iar pe tot parcursul difuzării, s-au făcut cele mai multe prim – cadre cu Liviuța. Curat murdar, nea Vasile!

Această manipulare ordinară, sesizată de membrii comunității, denotă disperarea dinozaurilor din ULBS de a-și impune candidatul, dar și practicile meschine de care dovleacul umplut cu văzduh, Vasile Moțoc, este în stare!

Și dacă tot vorbim de Vasile, care e cu Ilie, lansăm și un avertisment: Nea Vasile, vezi să numeri corect voturile alea, că suntem pe tine! Grijă mare, bătrâne, sperăm că iubita ta, Livia, nu e mai importantă decât libertatea ta!